Skip to content

Samsung Smartphone Reparatie Groningen

Op zoek naar een Samsung Smartphone reparatie bedrijf in Groningen? Wij zijn trots op het feit dat wij al meer dan 10 jaar Samsung smartphones repareren aan ervaring zal het dus bij ons niet ontbreken. Werkt je Samsung mobiel niet meer naar behoren is het scherm gebarsten heeft u oplaad problemen of een hele andere storing, dit wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd hebben. Je kunt altijd bij ons terecht voor alle reparaties. We repareren je Samsung toestel volgens de hoogste kwaliteitsnormen, met originele Samsung onderdelen en in de meeste gevallen kunt u dezelfde dag uw Samsung smartphone gerepareerd weer ophalen.


scherm reparatie

Professionele reparatie met garantie
Bij Techreparatie maken we altijd gebruik van originele onderdelen.
-Onze ervaren monteurs zorgen ervoor dat je Samsung reparatie snel en vakkundig wordt uitgevoerd.
-Kwaliteit van de onderdelen is belangrijk maar de kennis van de monteur vinden wij minstens zo belangrijk daarom hebben alle monteurs die bij ons werkzaam zijn minimaal 4 jaar ervaring in het dagelijks repareren van alle Samsung modellen.
-Op al onze reparaties geven wij altijd 3 maanden garantie op het vervangen onderdeel.
– Je data blijft altijd behouden
-Je bent nooit je telefoon dagen kwijt


Meer informatie
Mocht u vragen hebben over een Samsung Smartphone Reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.