Skip to content

Nintendo Switch scherm reparatie

Nintendo Switch scherm reparatie

Nintendo Switch scherm reparatie, Is je Nintendo Switch gevallen en is het lcd scherm defect? Dat is natuurlijk zonde, maar wel weer te herstellen. Doordat wij alle onderdelen voorradig hebben kunnen wij binnen 1 werkdag het lcd scherm voor u vervangen, zodat de Switch er weer als nieuw uitziet. Laat het vervangen van het scherm wel over aan een deskundige want de gehele Nintendo Switch moet uit elkaar. 


TypePrijsGarantieTijd
Lcd scherm €89,953 maand24 uur
Touchscreen€69,953 maand24 uur

Originele Nintendo Switch schermen

Wij onderscheiden ons graag in kwaliteit van LCD schermen die wij gebruiken voor een Switch reparatie. Voor het vervangen van een Nintendo Switch scherm gebruiken wij alleen een 100% Origineel Lcd scherm. Er zijn goedkopere copy schermen te verkrijgen maar het nadeel hiervan is dat deze schermen fragieler zijn en de kleur weergave afwijken van het origineel.


Nintendo Switch scherm reparatie Groningen
Nintendo Switch scherm reparatie Groningen

Onderzoekskosten

Heeft de Nintendo Switch een kapot lcd scherm dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden. Maar er zijn storingen (geen beeld) waarvoor wij eerst de Nintendo Switch moeten onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw Nintendo Switch ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.