Skip to content

Nintendo Switch leest geen games

Nintendo Switch leest geen games

Nintendo Switch leest geen games, kunt u geen spellen meer wil opstarten van de gamecard? Dan is waarschijnlijk de cardreader defect. De cardreader is een fragiel onderdeel van de Nintendo Switch, even te hard of verkeerd een gamecard in de cardreader drukken kan resulteren in een defecte cardreader.


Reparatie

Wij kunnen in onze winkel uitsluiten waarom de Nintendo Switch geen games meer opstart en of dit wordt veroorzaakt door een defecte cardreader mocht dit het geval zijn dan kunnen wij deze vaak direct voor u vervangen. Waardoor wij de eerst volgende werkdag uw Nintendo Switch gerepareerd weer kunnen aanbieden.


Nintendo Switch leest geen games
Nintendo Switch leest geen games

Onderzoekskosten

Als er koperen pennetjes zijn verbogen in de cardreader dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden. maar als er geen duidelijke beschadigingen zijn moet wij eerst de Nintendo Switch onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Nintendo Switch leest geen games? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.