Skip to content

Macbook waterschade reparatie

Macbook waterschade reparatie

Macbook waterschade reparatie, uw Macbook is niet bestand tegen vloeistoffen en op het moment dat uw Macbook in aanraking komt met water, koffie of een andere vloeistof kan dit nare problemen veroorzaken. Als je Macbook met water of andere vloeistoffen in aanraking is geweest, zet deze dan direct uit, verwijder de accu (indien mogelijk) en leg de laptop op de kop met het toetsenbord naar beneden en laat de vloeistof eruit lopen. Zet de Macbook niet meer aan! Stond je laptop al uit, dan niet meer aanzetten. De meeste mensen kunnen de verleiding niet weerstaan en willen deze dan toch nog even aanzetten om te testen of de Macbook nog werkt. Zodra u uw toestel aanzet kan er intern kortsluiting ontstaan waardoor de reparatie kosten vaak hoger uitvallen, daarom niet doen, uitzetten en uit laten staan.


ReinigingPrijsGarantieTijd
Alle type Macbook €79,95Nee24 uur

Reparatie

Het is belangrijk dat je je Macbook zo snel mogelijk bij een reparatie bedrijf brengt voor een chemische reiniging, hoe sneller hoe beter. Een chemische reiniging is nodig om het oxidatieproces te voorkomen, dit houd in dat alle staal of een ander materiaal met een legering van ijzer op het moederbord worden aangetast en na verloop van tijd defect raken.


90%

in 15 jaar tijd hebben wij honderden Macbook en laptop met waterschade hersteld en uit ervaring weten wij dat als u snel handelt wij met 90% zekerheid uw macbook werkend weer mee kunnen geven zonder extra reparatie kosten.


oxidatie

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Macbook waterschade reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.