Skip to content

Laptop Windows herinstallatie

Laptop Windows herinstallatie

Laptop Windows herinstallatie, Het kan voorkomen dat een laptop systeem softwarematig zodanig is beschadigd, vervuild of erg traag is dat de Windows opnieuw geïnstalleerd moet worden. Het herinstalleren van Windows vinden veel mensen behoorlijk lastig ook het vinden van de juiste hardware drivers kan in sommige gevallen problemen opleveren. Wij kunnen voor u snel en betaalbaar een nieuwe Windows installatie uitvoeren en in bijna alle gevallen kunt u dezelfde dag uw laptop of computer met een frisse Windows installatie weer ophalen.


PC/LaptopPrijsGarantieTijd
Windows herinst.€ 49,95N.V.TDirect
Backup maken€ 24,95N.V.TDirect

Back-up

Als u uw laptop aanbied voor een Windows herinstallatie is het verstandig om eerst een back-up te maken van alle data zoals ( Foto’s, video’s, documenten, etc ) en op een externe harde schijf of usb stick te zetten. Indien u niet instaat bent of in de gelegenheid bent om zelf een back-up te maken, dan kunnen wij uiteraard een back-up voor u maken.


Als ik kies voor een herinstallatie van Windows, hoe gaat dat bij jullie in zijn werking?
Als na het vooronderzoek blijkt dat u computer of laptop toe is aan een herinstallatie gaat het volgende stappen plan in werking:
-Er wordt eerst een back-up van uw gegevens gemaakt. (uiteraard op uw verzoek)
-Uw hardeschijf wordt helemaal leeg gehaald (geformatteerd).
-Uw pc/Laptop wordt opnieuw geïnstalleerd met uw originele besturingssysteem.
-Alle drivers en updates worden gedownload en geïnstalleerd.
-Eventuele overige software dat u aangeleverd heeft, wordt geïnstalleerd.
-Uw back-up wordt terug geplaatst en gewist!
-Wij hanteren vaste tarieven voor een herinstallatie zodat u precies weet wat u kunt verwachten.


Discreet

Op een laptop staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een computer reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.