Skip to content

Laptop touchscreen reparatie

Laptop touchscreen reparatie

Laptop touchscreen reparatie, Heeft u een laptop met een defect touchscreen? Steeds meer laptops zijn voorzien van een touchscreen en wanneer deze defect is kan dit verschillende storingen veroorzaken waardoor de laptop soms niet goed of in zijn geheel niet meer bruikbaar is. Een groot nadeel van een touchscreen is dat er veel verschillende soorten en type’s in omloop zijn en het vervangen van een touchscreen specialistische werk is.


Reparatie

Wij kunnen voor u bijna alle type en soorten laptop touchscreen vervangen en de meest voorkomende kunnen wij bij onze leverancier bestellen waardoor wij uw laptop touchscreen reparatie binnen 3 werkdagen kunnen uitvoeren, Mochten de leverancier het touchscreen niet voorradig hebben dan moeten wij deze bij de fabrikant bestellen en moet u rekening houden met ongeveer een levertijd van 2 weken. Ook de kosten zijn per merk en type verschillend. Wilt u vooraf weten wat de kosten zijn neemt u dan gerust contact met ons op voor een prijsopgave.


Touchscreen met lcd scherm

Bij veel laptop modellen kun je de touchscreen los van het lcd scherm vervangen, maar er zijn een aantal laptop modellen die gebruik maken zogenoemde complete lcd unit. Een complete lcd unit is een scherm waarvan het lcd scherm en het touchscreen aan elkaar verlijmd zijn en daarom kun je deze niet los van elkaar vervangen, dit is dan ook direct terug te zien in de prijs.


Touchscreen zonder lcd scherm / touchscreen met lcd scherm

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Laptop touchscreen reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.