Skip to content

Laptop SSD upgrade

Laptop SSD upgrade Groningen

Laptop SSD upgrade Groningen, De afkorting SSD staat voor Solid State Drive deze schijf wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt in een laptop. Een SSD is een harde schijf zonder bewegende onderdelen en in tegenstelling tot de traditionele harde schijf heeft de SSD geen platters maar geheugenchips hierdoor werkt een SSD 10x sneller, zuiniger, stiller en zijn ze beter bestand tegen schokken dan de standaard harde schijf. Heeft u een trage laptop met een oude conventionele harde-schijf vervang deze HDD voor een SSD dan kunnen garanderen dat uw laptop 10x sneller werkt.


SSDPrijs Garantie Tijd
250GB +Windows installatie € 119,953 Maand 24 uur
500GB +Windows installatie € 149,953 Maand 24 uur
1TB + Windows installatie € 249,953 Maand 24 uur
2TB Op aanvraag

Opslagcapaciteit

Afhankelijk van waar je de schijf voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit van de SSD in een laptop wordt meestal de standaard harde schijf vervangen voor een SSD, Mocht dit het geval zijn is het raadzaam on een SSD te nemen die voldoende capaciteit heeft zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van je programma’s en natuurlijk je documenten. Ook kun je je harde schijf behouden voor de laptop door middel van een HDD caddy, die op de plaats van de bestaande dvd-speler komt. Ben je toch je dvd speler nog nodig ? Dan kan altijd nog de harde schijf in een externe behuizing plaatsen.


Voorraad

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van een SSD en het herinstalleren van Windows op uw laptop of desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren.


Wat zijn de voordelen van een SSD?

  • Een SSD kan wel tot 10 keer sneller zijn in theorie
  • Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf
  • Kan tegen vallen en of stoten
  • Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop SSD upgrade? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.