Skip to content

Laptop scharnier reparatie

Laptop scharnier reparatie

Laptop scharnier reparatie, Heeft u een laptop met een afgebroken scharnier, beschadigde covers of is de behuizing van scharnier gebroken of zelfs helemaal stuk? in bijna alle gevallen kunnen wij uw laptop betaalbaar weer herstellen. Wij kunnen de afgebroken schroefgaten, covers en behuizingen meestal herstellen met een speciale twee componenten epoxy lijm waardoor het vaak nog steviger is dan het origineel en een stuk goedkoper dan een nieuwe behuizing of cover.


ScharnierPrijs GarantieTijd
Reparatie behuizing€ 49,953 Maand 24 uur
Nieuw scharnier € 89,953 Maand 24 uur

Reparatie

Het kan voorkomen dat een scharnier is afgebroken waardoor de laptop moet worden voorzien van een nieuwe scharnier. Dan kunnen wij in overleg bespreken wat de mogelijkheden zijn, de kosten voor een reparatie van covers en scharnieren is afhankelijk van uw merk en de benodigde materialen, helaas is het op voorhand lastig om een prijsopgave te geven zonder eerst de laptop onderzocht te hebben.


Scharnier behuizing reparatie
Als het scharnier is afgebroken zal deze vervangen moeten worden

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop scharnier reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.