Skip to content

Laptop reparatie Groningen

Al 15 uw laptop reparatie specialist in de stad

Reparatie direct of binnen 24 uur, onderdelen voorradig, betrouwbaar en snel 

SSD
Windows
LCD
HDD
Toetsenbord
DC Jack
Touchscreen
Waterschade
Data recovery
Onderhoud
Scharnier
Ventilator
Connector
Batterij
Overige
Contact

Laptop reparatie Groningen

Bent u opzoek naar een laptop reparatie bedrijf in Groningen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons team die bestaat uit gespecialiseerde en gecertificeerde ict en elektronica monteurs kunnen u direct helpen. Wij repareren al meer dan 15 jaar op een professionele manier alle storingen en defecten van alle merken en type laptop. Snelle reparatie, uitstekende service en scherpe prijzen zijn de reden van ons lange bestaan in Groningen. Wij beschikken over een zeer uitgebreide werkplaats en in tegenstelling tot veel andere bedrijven voeren wij alle reparaties zelf uit.


Reparatietijd

Verschilt per type apparaat en is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft. De meeste reparaties voeren wij de zelfde dag of binnen 24 uur voor u uit en soms kunt u zelfs wachten op een reparatie zoals het vervangen van een lcd scherm. Voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren, dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.


Onderzoekskosten

In sommige complexere gevallen is het niet direct duidelijk wat voor storing uw laptop heeft en moeten wij deze eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €39,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Discreet

Op een computer / laptop staan vaak zeer persoonlijke gegevens (documenten, afbeeldingen, informatie en wachtwoorden) Als wij een reparatie voor u uitvoeren hoeft u bij ons nooit bang te zijn voor data verlies en respecteren wij de privacy van al onze klanten en alle bezoekers wij garanderen dat wij altijd discreet met informatie en of een product omgaan!


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een laptop reparatie? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.