Skip to content

iPad scherm reparatie Groningen

iPad scherm reparatie Groningen
Is je iPad gevallen en is het touchscreen of lcd scherm defect van je iPad? Dat is natuurlijk zonde, maar wel weer te herstellen. Wij kunnen van alle iPad modellen het touchscreen of lcd scherm vervangen. Laat het vervangen van het scherm wel over aan een deskundige, want de hele iPad moet uit elkaar. Alle iPad reparaties worden bij Techreparatie uitgevoerd door gecertificeerde monteurs waarbij alleen gebruik wordt gemaakt van originele onderdelen. Stel daarom uw reparatie niet uit en laat direct uw toestel bij ons repareren. Dan kunt u de iPad dezelfde dag gerepareerd weer ophalen.


Touchscreen of lcd scherm
Bij veel iPad modellen kun je de touchscreen los van het lcd scherm vervangen, maar er zijn een aantal iPad modellen die gebruik maken zogenoemde complete lcd units zoals: Air 2, Mini 4 en alle Pro modellen. Een complete lcd unit is een scherm waarvan het lcd scherm en het touchscreen aan elkaar verlijmd zijn en daarom zijn deze niet los van elkaar vervangbaar, dit is dan ook direct terug te zien in de prijs.


Klaar terwijl u wacht?
Een iPad reparatie is een specialistische reparatie en dient zorgvuldig uitgevoerd te worden. Wij krijgen dagelijks iPad aangeboden die elders gerepareerd zijn en in onze ogen slecht zijn uitgevoerd hier moet u denken aan: vingervlekken of stof achter scherm, ontbrekende schroeven, los latende schermen, slecht werkende home buttons, enz. Als wij een ipad reparatie uitvoeren zijn wij hier minimaal 1 uur mee bezig en kunt u er vanuit gaan dat deze als nieuw wordt aangeboden Klaar terwijl u wacht? is daarom niet mogelijk.


Welke typen iPads kunnen wij repareren?
Smartphones en tablets repareren is onze specialiteit. Omdat een iPad een tablet is kunnen wij de reparatie hiervan probleemloos voor u uitvoeren. Heeft u een ouder model of juist een splinternieuwe iPad elk type iPad kan bij ons gerepareerd worden, waaronder:
iPad 3 en 4
iPad Mini 1,2,3 en 4
iPad Mini Retina
iPad Air en Air 2
iPad 2017, 2018, 2019
iPad alle type Pro versies


Meer informatie
Mocht u vragen hebben over een iPad scherm reparatie Groningen? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.