Skip to content

Xbox One leest geen games

Xbox One leest geen games
Heeft u een Xbox One die geen games of films meer afleest van de disk? Dan is waarschijnlijk de Xbox DVD drive defect. Een DVD drive is opgebouwd uit verschillende componenten, laser, loopwerk en de drive zelf. Als er een onderdelen defect is in de DVD drive kan dit verschillende storingen opleveren zoals: Error codes, slikt geen disk in, problemen met updates, leest geen games, enz.


Reparatie
Wij kunnen voor u in onze winkel uitsluiten waarom een Xbox One drive niet meer werkt en wat de eventuele reparatie kosten zullen zijn. Doordat wij alle onderdelen voor elk type DVD drive in voorraad hebben kunnen wij bijna altijd de eerst volgende werkdag uw Xbox One gerepareerd weer aanbieden.


Laser defect  
In 90% van de gevallen zorgt een defecte Xbox One laser unit voor een defecte DVD drive. Een laser unit is een fragiel onderdeel en kan zomaar in eens stuk gaan waardoor u een error code of geen disk icoon meer in het menu van de Xbox One te zien krijgt.


Onderzoekskosten
Als een Xbox One DVD drive defect is moeten wij de Xbox eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen
Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie
Mocht u vragen hebben over Xbox One leest geen games? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.