Skip to content

Xbox One Hdmi reparatie

Xbox One Hdmi reparatie
Heeft u een Xbox One met een defecte Hdmi poort en deze wilt u vakkundig en professioneel gerepareerd hebben dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw Xbox One connector binnen 24 uur voor u vervangen.


Reparatie
Heeft u een Xbox One, Xbox One S of Xbox One x model met een defecte hdmi poort? geen probleem wij hebben alle hdmi connectoren op voorraad. Een Hdmi reparatie is een een zeer specialistische reparatie en zonder SMD soldeer ervaring en juiste apparatuur is deze reparatie absoluut niet uit te voeren. Techreparatie is de expert in SMD solderen en een Xbox hdmi reparatie is bij ons in vertrouwde handen.


Onderzoekskosten
Als een Hdmi connector is beschadigd dan is het duidelijk dat deze vervangen moet worden. Het kan voorkomen dat de poort niet beschadigd lijkt maar de Xbox One geen beeld signaal geeft dan moeten wij de Xbox eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen
Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie
Mocht u vragen hebben over een Xbox One Hdmi reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.