Skip to content

Xbox One reparatie

Xbox One reparatie
Op zoek naar een bedrijf die uw Xbox One reparatie vakkundig en snel kan uitvoeren? Wij repareren al meer dan 15 jaar alle Xbox consoles De Xbox One heeft verschillende modellen: Xbox One, Xbox One S en de Xbox One X. Heeft u een defect of een storing in een van deze modellen? Geen probleem, Wij kunnen elk model snel en vakkundig voor u repareren.


Voorraad
Doordat wij een grote voorraad hebben van alle onderdelen en voor alle type Xbox One zoals Hdmi connectoren, lasers, HDD, drives, enz. Kunnen wij bijna altijd binnen 1 werkdag uw Xbox gerepareerd weer aanbieden.


Onderzoekskosten
In bijna alle gevallen kunnen wij u direct vertellen wat voor storing uw Xbox One heeft en de daarbij behorende reparatie kosten. Maar er zijn storingen waarvoor wij eerst de Xbox moeten onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen
Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie
Mocht u vragen hebben over een Xbox One reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.