Skip to content

Playstation 5 hardware onderhoud

Playstation 5 hardware onderhoud

Playstation 5 hardware onderhoud, onderhoud is belangrijk en wordt in de regel al snel vergeten. Na verloop van maanden gebruik raken ventilatoren verstopt met stof waardoor de Playstation 5 niet meer optimaal gekoeld wordt. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer geluid en kan beschadigingen veroorzaken aan uw hardware zoals koel ventilator, moederbord, harddisk en de processor en videokaart.


OnderhoudPrijsGarantieTijd
PS5 Disk€69,95N.V.T.2 uur
PS5 Digital€69,95N.V.T.2 uur

Liquid Metal-koelpasta

Tussen een koelblok en grafische kaart en processor wordt Liquid Metal-koelpasta aan gebracht voor een naadloze aansluiting waardoor het koelblok en ventilator de hitte goed kan afvoeren, Na verloop van jaren verzadigd deze Liquid Metal-koelpasta en verliest het zijn aansluiting waardoor de cpu en gpu extreem heet worden en uiteindelijk defect kunnen raken. Het is daarom belangrijk om eens in de 1 a 2 jaar je koelpasta te laten vervangen en de levensduur van uw Playstation 5 te verlengen.


Playstation 5 onderhoud
Playstation 5 onderhoud

Wat doen wij tijdens een onderhoud beurt:

Bij een volledige hardware-matige reiniging van de Playstation vervangen wij de oude koelpasta met hoogwaardige nieuwe Liquid Metal-koelpasta van de grafische chip en processor en maken wij de console, moederbord, koelblok en interne koel ventilator geheel stofvrij.


Reparatie tijd

Als u beslist om door ons een hardware reiniging uit te laten voeren, dan kunt u altijd dezelfde dag uw Playstation 5 weer ophalen. Mocht u de PS5 laat in de middag brengen dan wordt het de eerst volgende werkdag.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen, dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen. Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 5 hardware onderhoud? dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.