Skip to content

Playstation 4 leest geen games

Playstation 4 leest geen games

Playstation 4 leest geen games, heeft u een Playstation 4 die geen games of films meer afleest van de disk? dan is waarschijnlijk de Playstation 4 DVD drive defect. Een drive is opgebouwd uit verschillende componenten, laser, loopwerk, printplaat en de drive zelf. Als er een onderdelen defect is in de drive kan dit verschillende storingen opleveren zoals: Error codes, slikt geen disk in, problemen met updates, leest geen games, geen disk icoon, enz.


TypePrijsGarantie Tijd
Laser €79,953 maand24 uur
Laser + loopwerk€89,953 maand24 uur
Complete drive €119,956 maand24 uur

Reparatie

Wij kunnen voor u in onze winkel uitsluiten waarom een Playstation 4 drive niet meer werkt en wat de eventuele reparatie kosten zullen zijn. Doordat wij alle onderdelen voor elk type PS4 drive in voorraad hebben kunnen wij bijna altijd de eerst volgende werkdag uw playstation 4 gerepareerd weer aanbieden.


Laser defect  

In 90% van de gevallen zorgt een defecte Playstation 4 laser unit voor een defecte DVD drive. Een laser unit is een fragiel onderdeel en kan zomaar in eens stuk gaan waardoor u een error code of geen disk icoon meer in het menu van de PS4 te zien krijgt.


Playstation 4 leest geen games
Playstation 4 leest geen games

Onderzoekskosten

Als een Playstation 4 DVD drive defect is moeten wij de Playstation 4 eerst onderzoeken. Hiervoor berekenen wij altijd €34,95 onderzoekskosten. Indien u na onderzoek het defect of storing door ons laat repareren dan komen deze onderzoekskosten te vervallen. uiteraard doen wij dit altijd in goed overleg met de klant.


Reparatie opsturen

Bent u niet woonachtig in de buurt van Groningen dan kunt u ook uw spelcomputer ook naar ons opsturen, Wij garanderen dat u binnen 3 werkdagen uw spelcomputer gerepareerd weer in huis heeft.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een Playstation 4 software storing? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.