Skip to content

Game console reparatie

Kies uw console

Playstation 4

Xbox One

Switch/Lite

Playstation 5

Xbox Series X/S

Overige

Game console reparatie

Game console reparatie, Heeft u een defecte Playstation 4, Xbox of een Nintendo Switch en u zoekt een reparatie bedrijf in Groningen die uw gameconsole reparatie snel en vakkundig kan uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres wij repareren al meer dan 15 jaar gameconsoles.


Reparatie

Wij bieden reparatie, service en onderhoud voor alle type gameconsole modellen. Heeft u een defect hdmi poort, problemen met de drive, gebroken lcd scherm of software problemen? Dit is een kleine greep uit alle game console reparaties die wij uitvoeren en voor elke storing hebben wij altijd een passende oplossing.


Reparatietijd

Verschilt per type console en is ook afhankelijk van het soort storing dat u heeft. Voor onbekende problemen stellen we eerst een diagnose die doorgaans dezelfde dag nog wordt afgerond. Als u akkoord bent met een reparatie wordt deze vervolgens direct gestart. Omdat wij veel onderdelen op voorraad hebben is een reparatie meestal dezelfde dag of binnen 24 uur afgerond. Mocht de reparatie complexer zijn of langer duren, dan wordt u hierover vooraf over geïnformeerd.


Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een game console reparatie? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.