Skip to content

Computer SSD upgrade

Bent u opzoek naar een bedrijf die een computer SSD upgrade voor u kunt uitvoeren? Wij kunnen uw PC upgraden met een SSD (Solid State Drive) waardoor de PC aanzienlijk sneller zal werken. Afhankelijk waar je de SSD voor gaat gebruiken bepaal je de opslagcapaciteit, in een PC wordt meestal de standaard harde schijf verwisseld voor een SSD en blijft de oude schijf in de PC zitten als 2e opslag schijf. Het is raadzaam om een SSD te nemen met voldoende opslag capaciteit zodat je genoeg ruimte overhoud voor het installeren van Windows, programma’s en documenten, enz.


SSDPrijs Garantie Tijd
250GB +Windows installatie € 119,953 Maand 24 uur
500GB +Windows installatie € 149,953 Maand 24 uur
1TB + Windows installatie € 249,953 Maand 24 uur
2TB Op aanvraag

Reparatie

Wij hebben alle type SSD in onze winkel voorradig en het plaatsen van een SSD en het installeren van Windows op uw desktop kunnen vaak dezelfde dag nog voor u uitvoeren. Als wij een SSD voor u inbouwen zorgen wij ervoor dat de PC direct een onderhoudsbeurt krijgt, Dit houd in dat wij uw PC compleet stofvrij maken zoals interne ventilators, koelblokken, videokaart, en de voeding.


Wat zijn de voordelen van een SSD?

  • Een SSD is 10 keer sneller dan een gewone HDD
  • Een SSD verbruikt minder energie dan een traditionele harde schijf
  • Kan tegen vallen en of stoten
  • Doordat er geen bewegende onderdelen inzitten hoor je de SSD niet
SSD Installeren

Meer informatie

Mocht u vragen hebben over een computer SSD upgrade? Dan kunt u tijdens openingstijden contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 050-2030520. Wij zijn elke werkdag geopend van Maandag t/m Vrijdag van 08:30 tot 18:00 aan de Meeuwerderweg 135 in Groningen kunt u tijdens openingstijden altijd zonder afspraak langskomen.